Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان سربندی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح توسعه نساجی بروجرد در ریسندگی و واحد رنگرزی اجرا خواهد شد.

وی اظهار داشت: با اجرای طرح توسعه، تولید نساجی بروجرد به ۳۰ میلیون متر پارچه در سال خواهد رسید.

سربندی با اشاره به مشکلات پیش روی طرح توسعه در نساجی بیان کرد: کمبود سرمایه در گردش باعث شده قسمتی از ماشین آلات مورد نیاز خریداری نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکارخانجات نساجی بروجرد اضافه کرد: با اجرای طرح توسعه در ریسندگی و رنگرزی ۱۵۰ نفر اشتغال و در واحد دوزندگی ۳۰۰ نفر اشتغال ایجاد خواهد شد.

سربندی ادامه داد: واحد دوزندگی در سالنی به مساحت ۴ هزار و ۵۰۰ متر مربع احداث شده و تولید آن کالاهای خواب و آشپزخانه می باشد.

نساجی بروجرد هم اکنون ۲۰ میلیون متر پارچه در سال تولید می کند.

برچسب‌ها بروجرد تولید ملی رونق تولید اشتغال زایی صنعت نساجی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بروجرد تولید ملی رونق تولید اشتغال زایی صنعت نساجی بروجرد تولید ملی رونق تولید اشتغال زایی صنعت نساجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۹۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری نیشابور گفت:آمار اشتغال در ۱۶۸ واحد صنعتی فعال در این شهرستان پنج هزار و ۸۰۰ نفر است که ۸۳ درصد از این اشتغال مربوط به بخش‌هایی مانند نیروگاه سیکل ترکیبی خیام، فولاد خراسان، کارخانه ایران شرق و مانند این مجموعه هاست.

مسعود اکبری باقرآباد افزود:از مجموع ۱۶۸ واحد صنعتی نیشابور فقط ۱۳ واحد فعال با اشتغال هزار و ۵۸۱ نفر در شهرک صنعتی عطار مستقر هستند البته تمایل برای حضور فعالان اقتصادی در این شهرک صنعتی رو به افزایش است و باید در آینده تامین انرژی و آب و سایر زیرساخت‌های این شهرک صنعتی مورد توجه قرار گیرد.

معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری نیشابور گفت: همچنین هم اکنون ۲۵ معدن فعال با ۳۱۰ نیروی کار در نیشابور مشغول به کار هستند.

اکبری باقرآباد افزود: تعهد اشتغال شهرستان نیشابور در سال گذشته سه هزار و ۹۰۴ نفر بود که حدود ۱۳۰ درصد این تعهد معادل چهار هزار و ۸۰۲ نفر اشتغال جدید محقق شد.

وی گفت: ۲ بخش صنعت و معدن با هزار و یک شغل جدید و کمیته امداد با ایجاد ۷۲۸ فرصت شغلی تازه بالاترین سهمیه ایجاد اشتغال را در سال گذشته به خود اختصاص دادند.

 

دیگر خبرها

  • هنرآموزی که برای هنرجویانش اشتغالزایی کرد
  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی کاشان
  • تاکید بر حمایت از کارگران سمنان تا سهم ۴۰ درصدی دانش‌آموختگان از اشتغالزایی
  • دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود
  • جهش تولید با مشارکت مردم باعث توسعه اشتغال می‌شود
  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد