Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان سربندی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به شیوع بیماری کرونا و لزوم اجرای دستوالعملها و بخشنامه ها به منظور پیشگیری و کنترل این بیماری و اولویت سلامت در جامعه، کلیه ۴۵  فروشگاه و نمایندگی های شرکت در سراسر کشور تعطیل و همچنین ترخیص اجناس مشتریان عمده نیز میسر نگردید و باعث عدم تحقق درآمدهای پیش بینی شده در این ایام پرفروش و فرآیند تامین و راه اندازی، گردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: کارخانجات نساجی بروجرد در ادامه اجرای طرحهای توسعه و نوسازی خود از زمان واگذاری به بخش خصوصی به منظور حفظ اشتغال موجود و اشتغالزایی حدود ۴۰۰ نفر، از سال ۹۶ اقدام به خریداری دستگاههایی برای خط ریسندگی پنبه ای ظریف برای پارچه های صادراتی و خط رنگ و چاپ عرض سه متر نمود.

مدیر نساجی بروجرد گفت: با توجه به شروع تحریمهای ظالمانه و افزایش نرخ ارز، افزایش هزینه های خرید دستگاههای طرح توسعه را به دنبال داشت و باعث صرف کلیه درآمدهای شرکت در این بخش گردید اما علی رغم همه فشارهای مالی، با برنامه ریزیهای انجام گرفته توسط هیات مدیره و تلاش جمعی همکاران و حمایتها و مساعدتهای مدیران و مسوولین استان و شهرستان شاهد افزایش تولید سالانه از ۱۱ به ۱۸ میلیون متر پارچه و نصب بیش از ۵۰ درصد ماشین آلات طرح توسعه و نوسازی در سال ۹۷ و ۹۸ بوده و با افزایش اشتغالزایی ۱۳۰ نفر در مرحله اول توسعه، به عنوان واحد برتر صنایع نساجی و پوشاک کشور در سال ۹۷ معرفی گردید.
سربندی افزود: سرویس و اورهال در کلیه واحدهای کارخانجات در پایان اسفند و فروردین ماه انجام گرفته و امیدواریم با یاری خداوند متعال و حمایت مدیران و مسوولین استان و شهرستان و بهبود شرایط بازار و تامین نقدینگی و مواد اولیه، فعالیت این شرکت در سال جهش تولید از سر گرفته خواهد شد و شاهد راه اندازی دوباره خطوط تولید و تکمیل و بهره برداری از طرحهای توسعه و اشتغالزایی در این واحد عظیم تولیدی و برند ملی ارزشمند ایران اسلامی باشیم.

وی اظهار داشت: از جمله اقدامات جدید برای افزایش فروش در بخش فروشگاهی راه اندازی ۲ فروشگاه جدید پارچه و کالای خواب در بروجرد و اهواز از ابتدای امسال می باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا کارخانجات نساجی بروجرد از ابتدای امسال به دلیل نبود سرمایه درگردش و کمبود مواد اولیه و نداشتن فروش کلیه ۹۵۰ کارگر خود را تعدیل و برای گرفتن بیمه بیکاری معرفی کرده است.

هم اکنون مدیران این شرکت در حال رایزنی با مسئولان استانی و کشوری برای گرفتن وام و سرمایه در گردش برای فعالیت دوباره و بازگشت به کار کارگران هستند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا بیکاری جامعه سرمایه نساجی نقدینگی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی نساجی بروجرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۱۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود

ایسنا/لرستان نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود.

عباس گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: پروژه کارخانه شیرخشک بروجرد یکی از پروژه‌های راهبردی است که با پیگیری‌های چندساله به ثمر نشست و در اسفندماه سال ۱۴۰۰ فاز اول آن به بهره‌برداری رسید.

وی خاطرنشان کرد: این پروژه در ابتدا تحت عنوان خوراک کودک ۳۱ سال در حد یک ستون، سقف و تیرچه بلوک رها شده بود و بعد از ۳۱ سال در دستور کار فروش قرار گرفت که با پیگیری‌های مستمر و مذاکرات متعدد با وزرای وقت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موفق شدیم مصوبه احیای کارخانه را اخذ کنیم.

نماینده مردم بروجرد در مجلس اضافه کرد: با سرمایه‌گذاری شرکت تامین اجتماعی کشور (شستا) فاز اول آن در سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری رسید که روزانه ۲۰۰ تن شیر را فرآوری می‌کند.

گودرزی بیان کرد: در فاز دوم که هم اکنون در حال اجرا است ظرفیت آن به ۵۰۰ تن و در فاز سوم به ۱۰۰۰ تن خواهد رسید و در فازهای بعدی سایر محصولات در رابطه‌ با مواد اولیه در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: این پروژه ظرفیت توسعه در تولید محصولات مختلف را داشته و یکی از نکات مهمی که در این پروژه وجود دارد این است که ۹۰ درصد شیرهای دریافتی به پساب تبدیل می‌شود که با توجه به هماهنگی‌های بین شرکت و شهرداری بروجرد مقرر شد که پساب با پمپاژ و انتقال جهت آبیاری فضای سبز حاشیه کمربندی مورد استفاده قرار گیرد که مکملی برای زحمات شهرداری در توسعه فضای سبز خواهد بود.

نماینده مردم بروجرد در مجلس ادامه داد: این پروژه یکی از زیرساخت‌های ارزشمندی است که همواره استعداد رشد، تعالی و توسعه در آن وجود دارد.

گودرزی اظهار کرد: کارخانه شیرخشک بروجرد یکی از افتخارات شهرستان محسوب می‌شود و زمینه ساز توسعه دامپروری در شهرستان است که یکی از مزیت‌های استان ما محسوب خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شیر مورد نیاز از استان‌های دیگر تامین می‌شود اگر در شهرستان دامپروری توسعه پیدا کند در قیمت تمام شده تاثیر بسزایی خواهد داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم جذب سرمایه گذار برای اجرای طرح‌های راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • امینکو تامین کننده کلیه تجهیزات تاسیساتی