Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@06:24:49 GMT

هفته آینده تولید در نساجی بروجرد آغاز می شود

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۷۹۹۵۱

هفته آینده تولید در نساجی بروجرد آغاز می شود

احسان سربندی روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: نساجی بروجرد به عنوان بزرگترین واحد تولیدی صنایع نساجی کشور با توجه به فرسودگی دستگاههای خط تولید و عدم اجرای طرح نوسازی و توسعه پس از جدایی موسس شرکت آقای مهندس کرکی، طی سالهای 79 تا 89 متاسفانه هیچگونه تغییری را در خود ندید و افت بهره وری و کیفیت باعث تزلزل فروش و 2 بار تعدیل نیروی انسانی گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی اظهار داشت: با واگذاری شرکت از اواخر سال 89 به بخش خصوصی با بررسیهای صورت گرفته ضرورت نوسازی و توسعه برای بقا شرکت، حفظ و افزایش اشتغال و بهره وری و افزایش تنوع و کیفیت محصولات در برنامه کاری هیات مدیره قرار گرفت.
مدیر نساجی بروجرد گفت: طی سالهای گذشته با نوسازی بخشی از گلوگاه های موجود، خون تازه ای در رگهای این مجموعه پرافتخار بروجرد به عنوان برند ملی کشور که همواره مایه غرور و افتخار بوده، دمیده شد.
سربندی افزود: با توجه به پتانسیل های قابل توجه این مجموعه از نظر زیرساختها، سهام داران و نیروی انسانی کارآمد، امروز نساجی بروجرد مسیر نوسازی و توسعه را در پیش گرفته که شایسته تقدیر و استمرار حمایتهای همه جانبه است.
وی بیان کرد: طبیعتا با توجه به تحریمهای ظالمانه، طبق فرمایشات مقام معظم رهبری و محوریت قراردادن تولید در سه سال گذشته، حضور و جهاد در این عرصه و رونق بخشیدن به تولید کالای ایرانی با کیفیت و جهش در تولیدات داخلی،  همین مسیری است که این مجموعه در حال پیمودن بوده و بصورت عملی با افزایش حدود 60 درصدی در تولید و تنوع و بهبود کیفیت و اجرای طرحهای نوسازی و توسعه ای هدفمند در برنامه کاری خود قرار داده است.
وی اظهار داشت: قطعا در این راه بزرگ مشکلاتی همواره بروز خواهد کرد که بطور حتم خانواده بزرگ و منسجم نساجی بروجرد با یاری خداوند متعال این توانمندی را دارد که با تعامل و همدلی، کلیه موانع را در سایه حمایت بی شائبه مدیران استان و شهرستان پشت سر گذاشته و بر افتخارات خود بیفزاید.
مدیر داخلی نساجی بروجرد گفت: پیرو جلسه اخیر هیات مدیره با مدیران و شورای اسلامی کار با بررسی و بیان مشکلات اخیر ناشی از بیماری کرونا و راهکارهای برون رفت از این چالش در این برهه حساس که اتخاذ استراتژی های افزایش فروش و راه اندازی دائمی و پیوسته خط تولید و بهربرداری سریعتر از ماشین آلات طرح توسعه برای برگشت سرمایه اهمیت بالایی دارند.

سربندی افزود: به یاری خدواند و طبق تصمیم هیات مدیره نساجی و مدیرعامل خط تولید کارخانجات نساجی بروجرد از هفته آینده استارت خواهد خورد.

نساجی بروجرد یکی از بزرگترین کارخانجات نساجی کشور است که سالانه بیش از 18 میلیون متر پارچه خام و تکمیل و 5500تن نخ تولید می کند.

نساجی بروجرد دارای 950 نفر کارگر می باشد که در سه شیفت کاری صبح، عصر و شب فعالیت دارند.

برچسب‌ها بروجرد لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بروجرد لرستان بروجرد لرستان نوسازی و توسعه نساجی بروجرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۹۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود

ایسنا/لرستان نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود.

عباس گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: پروژه کارخانه شیرخشک بروجرد یکی از پروژه‌های راهبردی است که با پیگیری‌های چندساله به ثمر نشست و در اسفندماه سال ۱۴۰۰ فاز اول آن به بهره‌برداری رسید.

وی خاطرنشان کرد: این پروژه در ابتدا تحت عنوان خوراک کودک ۳۱ سال در حد یک ستون، سقف و تیرچه بلوک رها شده بود و بعد از ۳۱ سال در دستور کار فروش قرار گرفت که با پیگیری‌های مستمر و مذاکرات متعدد با وزرای وقت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موفق شدیم مصوبه احیای کارخانه را اخذ کنیم.

نماینده مردم بروجرد در مجلس اضافه کرد: با سرمایه‌گذاری شرکت تامین اجتماعی کشور (شستا) فاز اول آن در سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری رسید که روزانه ۲۰۰ تن شیر را فرآوری می‌کند.

گودرزی بیان کرد: در فاز دوم که هم اکنون در حال اجرا است ظرفیت آن به ۵۰۰ تن و در فاز سوم به ۱۰۰۰ تن خواهد رسید و در فازهای بعدی سایر محصولات در رابطه‌ با مواد اولیه در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: این پروژه ظرفیت توسعه در تولید محصولات مختلف را داشته و یکی از نکات مهمی که در این پروژه وجود دارد این است که ۹۰ درصد شیرهای دریافتی به پساب تبدیل می‌شود که با توجه به هماهنگی‌های بین شرکت و شهرداری بروجرد مقرر شد که پساب با پمپاژ و انتقال جهت آبیاری فضای سبز حاشیه کمربندی مورد استفاده قرار گیرد که مکملی برای زحمات شهرداری در توسعه فضای سبز خواهد بود.

نماینده مردم بروجرد در مجلس ادامه داد: این پروژه یکی از زیرساخت‌های ارزشمندی است که همواره استعداد رشد، تعالی و توسعه در آن وجود دارد.

گودرزی اظهار کرد: کارخانه شیرخشک بروجرد یکی از افتخارات شهرستان محسوب می‌شود و زمینه ساز توسعه دامپروری در شهرستان است که یکی از مزیت‌های استان ما محسوب خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شیر مورد نیاز از استان‌های دیگر تامین می‌شود اگر در شهرستان دامپروری توسعه پیدا کند در قیمت تمام شده تاثیر بسزایی خواهد داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز روند کاهشی دما در زنجان
  • آغاز عرضه خودروهای وارداتی برقی و بنزینی از یکشنبه هفته آینده
  • دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود
  • آغاز رسمی طرح جایگزینی کیسه‌های پارچه‌ای با پلاستیکی در بروجرد
  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است
  • عرضه خودروهای برقی از یک شنبه هفته آینده آغاز می‌شود
  • عرضه شمش طلای تولید داخل از هفته آینده در مرکز مبادله/ آغاز حراج سکه از ۱۷ اردیبهشت
  • رئیسی هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد+فیلم