Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-02@07:33:09 GMT

واحد تولیدی نساجی بروجرد به چرخه تولید بازگشت

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۰۳۸۱۹

واحد تولیدی نساجی بروجرد به چرخه تولید بازگشت

نساجی بروجرد که در پی شیوع ویروس کرونا با مشکل مواجه شده بود، با حمایت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان لرستان به چرخه تولید بازگشت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان امروز(13 اردیبهشت) در مراسم آغاز به کار مجدد نساجی بروجرد در جمع خبرنگاران، گفت: از امروز نساجی بروجرد به چرخه تولید بازگشت و پس از وقفه ای تعطیلی دوباره آغاز بکار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 « علی آشتاب» اظهار داشت: کارخانجات نساجی بروجرد یکی از واحدهای تولیدی  فعال استان لرستان است که از ابتدای سال این واحد به دلایل مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا و عدم سرمایه در گردش غیر فعال شد که امروز این واحد تولیدی فعالیت خود را با ظرفیت ۱۰۰ درصد آغاز کرد.

 

وی ادامه داد: تسهیلات سرمایه در گردش مور نیاز نساجی بروجرد به بانک ملی ارجاع شده و پیگیری های لازم در حال انجام است، که پرونده تسهیلات تکمیل شده و پیش بینی میشود ظرف ۲ هفته آینده این تسهیلات پرداخت شود.


مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: تجهیزات مورد نیاز طرح توسعه در نساجی وجود دارد که در حال نصب بوده و نوید بخش این است که علاوه بر اشتغال موجود بیش از ۱۰۰ نفر دیگر به نیروهای این واحد تولیدی اضافه خواهد شد که  پیش بینی می شود در نیمه اول امسال طرح  توسعه  اجرا و نیروهایی نیز به این واحد اضافه شوند.


آشتاب افزود: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب سال جهش تولید نامگذاری شده و اجرای طرح توسعه و کمک به حل مشکلات این واحد می تواند تحقق بخش شعار سال در کارخانجات نساجی بروجرد باشد.


مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان  اظهار کرد: کارخانه نساجی نقش و تاثیر اساسی را در اشتغال و تولید استان لرستان دارد و خروجی این واحد الگوپذیری برای سایر  واحدها را به دنبال دارد.

پایان پیام/85

منبع: شبستان

کلیدواژه: بحران کرونا واحد تولیدی تولید کار و رفاه اجتماعی نساجی بروجرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۳۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران از تولید چادر‌های اسکان اضطراری متناسب با شرایط اقلیمی و فصلی خبر داد.

به گزارش ایسنا، امیرالدین روح‌نواز در حاشیه بازدید خبرنگاران از کارخانجات نساجی هلال احمر با حضور در جمع خبرنگاران توضیحاتی را در مورد فعالیت این شرکت ارائه کرد و گفت: امروز شرکت نساجی هلال ایران با سه کارخانه تولیدی در سه نقطه از کشور و بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از شرکت‌های پیشگام و به جرات اولین شرکت تولید اقلام امدادی نظیر پتو، چادر، لباس امدادی و ... در سطح خاورمیانه است که توانسته با استفاده از دانش روز با کیفیت‌ترین اقلام امدادی را تولید کند.

وی با بیان اینکه شرکت نساجی هلال ایران نیاز جمعیت هلال احمر به تولید چادر، پتو و دیگر اقلام امدادی را به‌طور کامل رفع کرده است، گفت: امروز به جرات می‌توانم بگویم که چادر‌های تولیدی جمعیت هلال احمر یکی از با کیفیت‌ترین محصولات تولیدی امدادی در سطح جهان است. ما همچنین محصولاتمان را متناسب با اقلیم هر منطقه و فصل تولید می‌کنیم.

روح‌نواز با بیان اینکه شرکت نساجی هلال آمادگی صادرات محصولات خود به خارج از کشور را هم دارد، گفت: در حال حاضر نیز ملزومات تولید شده در این شرکت به کشور‌هایی نظیر پاکستان، تاجیکستان، چین، ترکیه و... صادر می‌شود.

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران درباره جنس این چادر‌های امدادی نیز گفت: هنگام وقوع زلزله بم مواردی را داشتیم که در آن چادر‌ها دچار آتش‌سوزی شده بودند، ما با استفاده از دانش روز شرایطی را در تولید این چادر‌ها رعایت کردیم که امکان آتش‌گرفتن آن‌ها بسیار دشوار است و اصطلاحا از جنس کندسوز هستند.

وی با بیان اینکه در مجموع بیش از ۴۰۰ نفر در کارخانجات نساجی هلال مشغول به کار هستند، گفـت: یک سوم از این افراد را زنان شامل می‌شوند که اکثر این زنان سرپرستان خانوار هستند. ما آمادگی داریم که با استفاده از نیروی کار حرفه‌ای که داریم، اقلام استراتژیک موردنیاز را تولید کنیم. همچنین آمادگی تولید محصولات دیگر ارگان‌ها و سازمان‌ها نیز وجود دارد.

روح‌نواز با بیان اینکه ۱۰۰ درصد مواد اولیه تولید پتو، چادر و ملزومات امدادی در داخل کشور تولید می‌شود، گفت: همچنین در راستای مسئولیت پذیری اجتماعی، کارگاه‌هایی را در زندان‌ها ایجاد کردیم.

دیگر خبرها

  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت
  • کمبود ۱۲ هزار نفری نیروی کار د‌ر واحد‌های تولیدی و صنعتی قم
  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رئیس جمهور معیشت مردم است
  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • نقدی شدن کالابرگ الکترونیکی باعث ایجاد تورم میشود
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند