Web Analytics Made Easy - Statcounter

رازانی با اشاره به اینکه ۹۷ درصد صنایه استان کوچک هستند، افزود: توسعه و تقویت این صنایع می تواند بستر ارتقای وضعیت اشتغال و رونق تولید باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، « بختیار رازانی» امروز(4 دی) در آیین معارفه مدیرعامل کارخانجات نساجی لرستان، اظهار داشت: شناسایی ظرفیت ها و بهره برداری صحیح از این ظرفیت ها می تواند بستر تحقق رشد و توسعه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با اشاره به اهمیت رونق صنایع کوچک در تحقق رشد و توسعه استان، افزود: ۹۷ درصد صنایع لرستان کوچک است و تنها سه درصد صنایع استان واحدهای تولیدی بزرگ مانند نساجی بروجرد هستند.

 

وی ادامه داد:۲۵۰ کارگاه دوزندگی فعال در بروجرد وجود دارد که تولیدات کارخانجات نساجی را به کالاهای دوخته شده تبدیل می‌کنند.

 

رازانی با بیان اینکه کارگاه های دوزندگی ظرفیت خوبدر استان هستند، افزود: تقویت و توسعه کارگاه ها و صنایع کوچک می تواند بستر تقویت اشتغال و بهبومد وضعیت اقتصادی باشد.

 

وی همچنین با اشاره به وضعیت کارخانه پارسیلون خرم آباد و تعطیلی این کارخانه، افزود:: اگر کارخانه پارسیلون خرم آباد با شکست و تعطیلی روبرو نمی شد امروز می توانست مواد اولیه برای نساجی بروجرد تولید و استان لرستان را به قطب صنعت نساجی کشور تبدیل کنیم.

 

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان  ادامه داد: صنایع نساجی بروجرد به عنوان یک برند ملی با اجرای طرح توسعه می توانند لرستان را به قطب صنعت نساجی کشور تبدیل کند.

 

رازانی با اشاره به فعالیت 900 نفر نیر در بخش نساجی در شهرستان بروجرد، بیان کرد:سرمایه گذاری در بخش نساجی می تواند به اشتغال پایدار در استان کمک کند.

 

پایان پیام/599

منبع: شبستان

کلیدواژه: رونق تولید نساجی اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۳۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال بیش از ۶ هزار نفر در صنعت زنبورداری استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل نوبخت اژدری در جلسه منتخبان جدید هیات مدیره تعاونی زنبورداری استان اردبیل، تعداد کل زنبورستان‌های این استان را بر اساس اطلاعات گردآوری شده در شماری پاییز سال گذشته سه هزار و ۷۱۴ مورد اعلام کرد.
وی بیان کرد: استان اردبیل سال گذشته با تولید هفت هزار و ۴۳۸ تن عسل در رتبه چهارم کشوری استحصال این محصول قرار گرفت.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: بر اساس اطلاعات سرشماری فعالیت زنبورداری استان اردبیل در پاییز سال گذشته، زنبورداران استان با بیش از ۵۰۲ هزار و ۹۶۹ کلنی در حال تولید عسل در استان هستند.
وی میانگین تولید عسل در کلنی‌های مدرن را ۱۴.۷ کیلوگرم و میانگین تولید در کلنی‌های سنتی را ۶.۷ کیلوگرم اعلام کرد و ادامه داد: استان اردبیل قطب کشاورزی و تولید محصول عسل کشور به شمار می‌رود.
اژدری اظهار کرد: ۳۵ درصد اشتغال استان اردبیل مربوط به بخش کشاورزی این استان است و این آمار نشان می‌دهد که یک سوم سهم اشتغال استان مرتبط با فعالیت تولیدی کشاورزی است.
عسل تولید شده در استان اردبیل به علت کوچ زنبورداران به مناطق و ییلاقات پرگل و نیز تهیه عسل در مراتع غنی کوهستان‌های استان از مرغوبیت بالایی برخوردار است.
سالانه حدود ۳۰۰ تن عسل از استان اردبیل به مقصد کشور‌های عراق، ترکیه، کشور‌های حاشیه خلیج فارس و مالزی صادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • اولتیماتوم استاندار لرستان برای مصوبات سفر رئیس‌ جمهور
  • اشتغال اهمیت دارد
  • ۱۲ نگین درخشان صنعت گاز در دولت سیزدهم
  • اشتغال بیش از ۶ هزار نفر در صنعت زنبورداری استان اردبیل
  • دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود
  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است
  • رفع مشکلات عشایر ضروری است
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • صنایع نساجی هلال احمر ایران
  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور