Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@04:39:28 GMT

نساجی یک صنعت ریشه‌ای و شناسنامه‌دار در بروجرد است

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۶۶۶۶۱

نساجی یک صنعت ریشه‌ای و شناسنامه‌دار در بروجرد است

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: صنعت نساجی یک صنعت ریشه‌ای و شناسنامه‌دار در بروجرد است.

فرهاد زیویار در حاشیه مراسم افتتاح پروژه‌های بروجرد در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امروز طرح توسعه دو پروژه مجموعه سلولوزی که مواد لازم را برای صنایع بهداشتی آماده می‌کرد در بروجرد افتتاح شد و همچنین طرح توسعه در نساجی در قسمت دوزندگی نیز به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: صنعت نساجی یک صنعت ریشه‌ای و شناسنامه‌دار در بروجرد است که این صنعت شامل مجموعه چندبخشی در بافندگی، ریسندگی، رنگرزی و دوزندگی است که طی یک سال گذشته این مجموعه هزار نفر اشتغال‌زایی داشته است.

استاندار لرستان با بیان اینکه این صنعت در ایام سختی خود را حفظ کرده و تعطیل نشده است، خاطرنشان کرد: در گام اول ۳۵۰ تا اشتغال‌زایی در بخش دوزندگی داشته و هم‌اکنون نیز ۱۰۰ نفر هم در حال مصاحبه هستند.

زیویار خاطرنشان کرد: در مجموع تعداد کارکنان نساجی بروجرد هزار و ۸۵۰ نفر است که به دو هزار نفر هم می‌رسد.

وی اضافه کرد: دوزندگی فاز جدیدی است که به نساجی اضافه شده که این یک پکیج کامل از صنعت نساجی است چراکه در کشور ممکن است در یک بخش فعالیتی وجود داشته باشد ولی نساجی بروجرد در همه بخش‌ها بی‌نظیر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها فرهاد زیویار بروجرد لرستان صنعت صنعت نساجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۶۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور

محمد حسین کاویانی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار گمرک در ۱۲ ماهه سال گذشته ۱۰۷ هزارتن پنبه وارد کشور شد.

به گفته او، با توجه به آنکه ۱۰ تا ۱۵ هزارتن محصول از سال قبل در انبارها باقی مانده است، انتظار می رود که تا شهریور ،قبل از ورود محصول جدید به بازار توسط صنعت نساجی خریداری شود.

کاویانی ادامه داد: قیمت کنونی خرید تضمینی هرکیلو پنبه ۳۵ هزارتومان است، درحالیکه بارها اعلام کرده ایم که قیمت خرید پنبه باید ۳ تا ۳‌.۵ برابرنرخ خرید تضمینی گندم باشد تا برای کشاورزان صرفه اقتصادی داشته باشد، در غیراین صورت به سبب هزینه های بالای کاشت، داشت و برداشت کشاورزان به سمت زراعت دیگر محصولات نظیر چغندر و شالی می روند.

مدیر عامل صندوق پنبه با اشاره به راهکار خودکفایی پنبه افزود: با توجه به آنکه پنبه یکی از محصولات استراتژیک محسوب می شود، از این رو وظیفه دولت است که حمایت های لازم را از زراعت این پنبه انجام دهد به طوریکه همانند کشورهای تولیدکننده پنبه یارانه تخصیص دهد.

به گفته او، براساس برنامه ریزی وزارت جهاد امسال سطح زیرکشت پنبه باید به ۱۱۷ هزارهکتار برسد، درحالیکه برآورد می شود که حداکثر به ۸۵ هزارهکتار برسد.

کاویانی با بیان اینکه سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی است، گفت: بنابر آمار تولید پنبه جوابگوی ۵۰ درصد نیاز صنعت نساجی است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • هوادار 2 - صنعت نفت یک/ مس صفر- گل گهر یک/ استقلال خوزستان صفر- ملوان صفر/ آلومینیوم صفر- فولاد صفر/ ذوب آهن صفر - نساجی یک
  • هوادار 2 - صنعت نفت یک/ مس صفر- گل گهر صفر/ استقلال خوزستان صفر- ملوان صفر/ آلومینیوم صفر- فولاد صفر/ ذوب آهن صفر - نساجی صفر
  • دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود
  • مناطق ییلاقی و قشلاقی مستعد لرستان شناسایی شده است
  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است
  • رفع مشکلات عشایر ضروری است
  • پیوندهای قومی بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی است
  • رد شکایت سپاهان و نساجی از صنعت نفت آبادان
  • شوراها به بالندگی شهر و روستا کمک می‌کنند
  • تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور